Zomerse pannenkoek van Ann is gewoon lekker, heerlijk fris met verse aardbeien.
Een lekkere koolhydraatmaaltijd voor bv de lunch.
Ingrediënten
voor de pannenkoeken:
- 200 gram volkoren meel
- 4 dl mager melk
- 2 eiwitten
- theelepel bakpoeder of zuiveringszout
- 2 ml natrena vloeibare zoetstof
- wat zout
voor de zomerse vulling:
Zo maak je de zomerse pannenkoek van Ann
Bak 8 dunne pannenkoeken en laat ze afkoelen
Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Eventueel als ze nog niet zo zoet zijn kan je er wat natrena vloeibaar over doen en laten intrekken.
Leg een pannenkoek op een bord en doe de gehalveerde aardbeien op één helft van de pannenkoek.
Klap de pannenkoek zo dubbel dat er nog wat van de vulling is te zien.
Eventueel om het echt af te maken, een mintblaadje ter versiering.
“Heerlijk als lunch op een warme zomerdag en van te voren klaar te maken.
Ik eet ze ook als diner hoor, dan voorafgegaan met een vetvrije tomaten groentesoep. Eet smakelijk! Ann”