Mozzarella pannenkoekjes zijn heerlijk als flensjes voor de lunch. Je kan ze zowel warm of koud eten.
De pannenkoeken van mozzarella kan je als ontbijt maar ook voor de lunch eten.
Ingrediënten
- 1 bolletje mozzarella
- 2 eieren
- flinke scheut room (bv ongezoete slagroom)
- 1 eetlepel whey poeder
Zo maak je de mozzarella pannenkoekjes
Doe alle ingrediënten in de kom van de Nutribullet en mix het tot een glad beslag.
Bak de mozzarella pannenkoekjes in een koekenpan met wat roomboter op zacht vuur gaar. En draai ze voorzichtig om, ze breken erg snel. De pannenkoekjes zijn niet zo stevig als gewone pannenkoekjes.
Je kan ze eventueel draaien met behulp van een omgedraaid bord. Of met 2 spatels voorzichtig keren.
Variaties
Je kan ze eindeloos variëren, hartig of juist zoetig, als flensje of als een pannenkoek. Dubbelgeklapt met wat Griekse yoghurt en blauwe bessen of wat rood fruit.
NutriBullet
Ik heb deze NutriBullet en ik ben daar erg blij mee. In een handomdraai mixed hij alles tot een glad beslag. En hij kan prima noten tot meel malen, zoals amandelen naar amandelmeel, ideaal. Wat ik dan weer gebruik in mijn bananenbrood.
Koolhydraatarme mozzarella pannenkoekjes zijn heerlijk voor ontbijt of lunch, je kan ze hartig of juist zoet maken. Warm of koud ze zijn lekker.
Ontdek de 3 mythes over afvallen en effectief vet verbranden, schrijf je nu gratis in.