fbpx

Striae, striemen

striaeHeb jij last van striae ? Van striemen op je buik en benen nadat je bent afgevallen?  Nou ik wel! Lees er hier alles over wat ik heb gedaan om het te verminderen.

Biologische Arganolie

Deze biologische Arganolie maakt je huid weer zacht en soepel. Je huid krijgt meer elasticiteit en daardoor verminderen de striae. De huid gaat zich weer aanspannen. Vitamine E, antioxidanten en essentiële vetzuren zijn onder andere de bestanddelen van deze unieke olie. Het is een hele fijne olie die diep doordringt tot de kern. Hij maakt dat de huid meer spankracht krijgt. Maar de olie is ook geschikt voor droog en beschadigd haar. Ideaal voor nagels en het versterkt de nagelriemen.

En na het gebruik van deze Arganolie heb ik weer een mooie, gezonde en strakkere huid. Ik heb de 100% Pure Arganolie bij Bol.com besteld.

Psoriasis en eczeem

De olie is ook heel geschikt voor huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem. De olie verricht wonderen. De olie is niet vettig en trekt snel in de huid. Het voelt heerlijk aan. De olie herstelt, verzorgt en is een pure weldaad!

De nummer 1 voor huid, haar en nagels!

 

 

Heb jij last van striae ? Van striemen op je buik en benen nadat je bent afgevallen? Met deze unieke olie verminderen ze aanzienlijk!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: