fbpx

Oanhs Kitchen koolhydraatarme recepten

oanhs kitchen

Oanhs Kitchen is ontstaan vanuit een passie voor koken en een betere levenstijl, waarbij je sowieso afvalt en je een stuk fitter en gezonder voelt.

Koolhydraatarm eten was en is voor Oanh (je spreekt het uit als Johan zonder de J) een geweldige levensstijl: krampvrije darmen, geen eczeem meer, veel fitter, mooiere huid en gezonder en vele kilo’s lichter !

Naast koken is fotografie haar hobby en Oanh Ha Thi Ngoc is eind juni 2015 een blog Oanhs Kitchen begonnen. Hierop plaats ze haar koolhydraatarme recepten met prachtige foto’s.

Ze kreeg vele volgers en haar website Oanhs Kitchen was als snel een feit. Het gaat in een rap tempo: April 2016 is haar eerste kookboek verschenen en 5 maanden later al haar tweede kookboek.

In beide kookboeken vind je weekmenu’s voor 4 weken. Ik hou daarvan, niet bedenken van wat gaan we nu weer eten, nee gewoon de menu’s volgen, heerlijk.

…. vandaag besteld, morgen in huis… Sinterklaas !

Boek 1: Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen

Op de achterflap: Wil je op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraatarm eten? Dan is dit kookboek iets voor jou! Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen is een kookboek waarin een hoop nieuwe én mijn all time favourite recepten zijn gebundeld. Met 192 pagina’s staan er genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van broodjes tot soepjes en van smakelijk pasta tot heerlijke desserts!

Bij de recepten staat het aantal koolhydraten vermeld, zodat je dit zelf niet meer uit hoeft te rekenen. Ik hoop dat mijn inspiratie ook jou inspireert om met plezier te koken en te genieten van koolhydraatarm eten!

 

Boek 2: Koolhydraatarme wereldgerechten Oanh’s Kitchen

Op de achterflap: Koolhydraatarme Wereldgerechten uit Oanh’s Kitchen is de opvolger van mijn eerste boek “Koolhydraatarme Recepten uit Oanh’s Kitchen”. Het is een kookboek waarin ik mijn favoriete koolhydraatarme gerechten heb samengesteld met invloeden van over de hele wereld!

Met 196 pagina’s en 83 gerechten staan er genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van Amerikaanse brownies tot Marokkaanse tajines en van een Hollandse arretjescake tot Indonische nasi met satésaus.

Om een koolhydraatarme lifestyle nog makkelijker te maken heb ik, in combinatie met mijn eerste boek, 4 nieuwe weekmenu’s samengesteld.

Ik hoop dat jullie veel inspiratie uit het boek halen en vooral gaan ontdekken dat koolhydraatarm koken niet moeilijk hoeft te zijn. Ik wens jullie veel smakelijke momenten toe en veel plezier met koken!

Oanhs Kitchen: Koolhydraatarm & geschikt voor mensen met Diabetes type-2.

 Je zult afvallen en je ook nog eens veel gezonder voelen

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: