Kip in champignonsaus

kip in champignonsausKip in champignonsaus is een snel recept met maar een paar ingrediënten.

Recept is van Syzo en stond op het oude Montignac-forum.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 halve kipfilets
  • half doosje champignons
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 1 eetlepel kruidenkaas (bv Miree) zolang het maar mm-proof is
  • zout & peper
  • eventueel een klein maggi blokje (bouillonblokje)

Zo maak je de kip in champignonsaus

Snij de kipfilet in stukjes en bak het door en door in de pan. Doe de crème fraîche en de Miree erbij. Wat zout en peper en eventueel een bouillonblokje (verkruimelen).

Champignons erbij en even laten pruttelen ………..klaar!

Lekker met bv sla of sperziebonen.

Voor niet MM’ende familieleden lekker in een pitabroodje.

Op zoek naar een snel en lekker Montignac recept? Kip in champignonsaus is een blijvertje, erg smakelijk en zo klaar. Met maar een paar ingrediënten.

Kruidenkaas

Roomkaas is een witte, romige, smeerbare soort kaas die gegeten kan worden op toastjes of op brood. Deze kaas heeft een milde smaak, maar soms is er meer smaak toegevoegd door middel van fijngehakte knoflook, olijven of dille. Bron Wikipedia

 

Kip in champignonsaus is een recept van Syzo en stond op het Montignac-forum.

Foto is niet de foto van dit gerecht.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: