fbpx

Jonnie Boer kruiden

Jonnie Boer kruidenJonnie Boer is de internationaal bekende chef-kok en eigenaar van driesterren-restaurant De Librije in Zwolle. Hij is getrouwd met Thérèse Boer, tevens eigenaar, sommelier en gastvrouw van De Librije.

Hij heeft samen met specerijenleverancier Euroma een kruidenlijn opgezet.

Diverse verschillende kruiden die perfect bij elkaar passen vormen heerlijke kruidenmelanges.

 

100% pure smaken van Jonnie Boer kruiden

Alle Jonnie Boer kruiden zijn zonder zout, zonder e-nummers, 100 % puur en authentiek.

Er komen steeds weer nieuwe melanges bij, en daar zijn we blij mee.

De blikjes zijn zeker niet goedkoop, dat is een feit en daarom hebben wij ze nog niet allemaal op voorraad.

De Curry Madras is onderhand wel onze favoriet, (deze melange vervangt voor ons de gewone kerrie) hij is zacht & fruitig en ideaal voor de Indiase keuken.

 

De verschillende melanges van Jonnie Boer kruiden

Al-Andalus – gerookte paprika en komijnzaad, Zuid-Spanje, paella, smaakmaker vlees, kip of frisse salade. Volle, warme melange volgens oud Moors recept

Baharat – paprika en kaneel, Arabisch, hummus, falafel, tajines en kruiden van vlees. Warme, volle melange uit het Midden-Oosten

Carribean Spice – nigellazaad en paprika, Caribisch, lichte vlees-, visgerechten, heerlijke rub voor vis of kip van de grill en barbecue. Kleurrijke, frisse melange met Caribische invloeden

Ceviche – citroen en jalapeno, in zuur gegaarde vis, smaakmaker gevogelte en frisse salade. Krachtige, frisse melange uit de Peruaanse keuken

Chines 5 Spice – steranijs en szechuan peper, China, rub en rooster varkensvlees en eend. Krachtige, volle melange van Chinese oorsprong

Curry Madras – kurkuma en fenegriekzaad, Brits India, curry’s, piccalilly, soep. Vervanger van kerrie. Zachte, fruitige melange voor de Indiase maaltijd

Funghi Trifolatichampignons op zijn Italiaans, tomaat en zwarte peper, Italië, pastasauzen, risotto, pizza, bruscetta. Warme, hartige melange voor Italiaanse gerechten

Garam Masala – kardemom en komijnzaad, India, tandoori curry, vis en gevogelte. Veelzijdige, volle melange uit de Indiase keuken

Lemon Pepper – zwarte peper en citroenschil, Scandinavië, vis en zeevruchten, barbecue of kip van de gril, heerlijk door rode pastasaus. Pittige, frisse melange voor een Scandinavische twist

Mole – cacao en chipotle, Mexico, gevogelte en rundvlees, heerlijk bij taco’s of enchilada’s. Volle, warme melange uit de Mexicaanse keuken

Picadillo – jalapeno en oregano, Mexico, ideaal voor gehaktmengsels in taco’s, empanada’s en tortilla’s. Veelzijdige, rijke melange voor de Mexicaanse maaltijd

Ras El Hanout – kaneel en gember, Marokko, tajines, couscous en vleesgerechten. Warme, rijke melange van Noord-Afrikaanse oorsprong

Shichimi Togarashi – szechuanpeper en nigellazaad, Japan, vleesgerechten, in soep of noedelgerecht. Pittige, warme melange volgens Japans recept

Speculaaskruiden – Ceylon kaneel en gember, Hollandse keuken, koek en speculaas, taarten en ontbijtgerechten. Warme, kruidige melange voor zoete gerechten

Thai Green Curry – citroengras en laos, Thailand, groene curry’s, geschikt voor salades, gevogelte en vis. rijke, frisse melange uit de Thaise keuken

VadoouvanFranse kerrie, kerriemengsel, ui mosterdzaad, rozenbloemblad en dragon, Frankrijk, gevogelte en vis, basis soep, smaakmaker salade, stoofgerechten. Warme, subtiele melange uit India met een Franse twist

Za’atar – sumac en tijm, Midden-Oosten, marinade voor vlees of gevogelte, ontbijt gerecht in combinatie met brood en olijfolie, dip voor brood en groente. kruidige, frisse melange volgens Libanees recept

Zwolsche Stoof – kruidnagel en anijszaad, Hollandse keuken, hachee, stoofgerechten (1 eetlepel per 750 gram stoofvlees). Krachtige volle melange voor Hollandse stoofgerechten

Jonnie Boer kruiden zijn puur en zonder zout en e-nummers. De heerlijke kruidenmelanges maken van je gerechten iets speciaals.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: