fbpx

Boegem Balsem, eerste hulp bij verbranden

boegem balsemBoegem Balsem is een zalf die ik altijd in huis heb. Ik ben soms nogal onhandig en verbrand me snel aan een pan of de hete oven. Of ik heb last van opspattend vet.

De zalf zorgt ervoor dat de hitte in de huid zo snel mogelijk wordt afgevoerd.

Kees Boegem op tv

Ik heb in de jaren 90 een uitzending gezien van Tineke de Nooij, hierin gooide Kees Boegem heet kokend water over zijn been en deed er daarna direct zijn Boegem Balsem op. Geen water alleen maar de zalf. Binnen een half uur was de pijn verdwenen. Meer info op de site van Boegem.

Medisch hulpmiddel

Boegem Balsem is een medisch hulpmiddel en wordt toegepast als eerste hulp behandeling van de verbrande (bestraalde) huid die gesloten is.

Tevens verzorgt de zalf de ruwe, droge, geïrriteerde (gesloten) en schrale huid. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. De balsem veroorzaakt geen irritatie. 

Boegem Balsem zorgt ervoor dat de bloedsomloop van de huid optimaal blijft functioneren.

Verkoopadressen van Boegem Balsem

Wij wonen vlakbij Hilversum en onze eerste tube hebben we dan ook persoonlijk bij Kees Boegem gekocht.

Nu zijn de tubes te koop bij de meeste natuurwinkels en apotheek. Maar nog handiger ook bij bol.com en bij meerdere tubes zijn ze iets goedkoper.

[bol_product_links block_id=”bol_5ae32f83bc763_selected-products” products=”9200000005138995″ name=”Boegem Balsem” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Ben je verbrand door heet kokend water, een hete pan, aan de hete oven, opspattend vet?  Of verbrand door de zon of ben je bestraald? Gebruik Boegem Balsem, eerste hulp bij verbranden. Het is verkoelend, verzachtend en pijnstillend. Zorgt voor een versnelde afvoer van hitte in de huid.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: