Kruidenboter zelf maken is net iets lekkerder dan kopen in de winkel.
Al kan dat ook want Boursin is nog altijd prima geschikt in de Methode Montignac.
Kruidenboter zelf maken is net iets lekkerder dan kopen in de winkel.
Al kan dat ook want Boursin is nog altijd prima geschikt in de Methode Montignac.
Zelf sausjes maken is beslist niet moeilijk of teveel werk. Integendeel, het is ook nog eens veel lekkerder en stukken goedkoper.
Op het forum staan diverse sausjes. We gaan er 3 uitlichten, knoflooksaus, ketchup en whiskysaus.
Dit heerlijke bijgerecht zoetzuur van paprika en uien kan je zowel bij de koolhydraatmaaltijd als de vetmaaltijd gebruiken.
Het zoetzuur wordt lekkerder naarmate het ouder wordt. Deze zoetzuur kan je makkelijk 6 maanden bewaren in goed afgesloten potten.
Een BBQ groentepakketje mag niet ontbreken als je gaat barbecueën.
Met behulp van aluminiumfolie maak je de mooiste en lekkerste groentepakketjes.
Zo voeg je ook nog ongemerkt gezonde en lekkere groentes toe.
Spinazie met feta is een lekker bijgerecht. Bijvoorbeeld bij de karbonades met kappertjessaus.
De lauwwarme champignons in combinatie met de feta is wat ons betreft een blijvertje.
Kerrie mayonaise is een heerlijke saus die je makkelijk zelf kan maken.
De saus is te combineren bij vlees en visgerechten.
Ook lekker als dipsausje met wat stukjes groenten. Denk dan aan komkommer, paprika, bleekselderij.
Amuse: rosbiefrolletjes. De feestdagen staan weer voor de deur en dan krijgen we weer de vraag wat gaan we eten?
Ook een goed idee voor Oud & Nieuw.
Met speciale dagen maakt mijn moeder altijd een grote pan ossenstaartsoep. En dat vind ik echt de allerlekkerste.
De ossenstaart geeft veel smaak af, het is een heerlijke krachtige soep.
Knoflooksaus maken kan je zelf, met deze 2 recepten van het forum is het heel eenvoudig.
De lekkerste guacamole maak je natuurlijk zelf. Deze van oorsprong Mexicaanse saus wordt gemaakt van avocado’s.
De avocadodip is een absoluut blijvertje. En heerlijk met de zelfgemaakte kipgehaktballetjes.