Kappertjessaus is eenvoudig en snel te maken. Deze saus is heerlijk bij diverse gerechten, zowel bij vlees en bij vis.
Bijvoorbeeld bij de karbonades met kappertjessaus, dat recept vind je hier. Een aanrader overigens, wij vonden dit erg lekker.
Kappertjessaus is eenvoudig en snel te maken. Deze saus is heerlijk bij diverse gerechten, zowel bij vlees en bij vis.
Bijvoorbeeld bij de karbonades met kappertjessaus, dat recept vind je hier. Een aanrader overigens, wij vonden dit erg lekker.
Zelfgemaakte Spaanse aioli is eigenlijk te lekker. Het ai staat voor knoflook en oli is olie. Op z’n Hollands gezegd dus knoflooksaus.
En deze aioli maak je heel simpel met maar 3 ingrediënten.
Een heerlijk bijgerecht voor de bbq, gegrilde aubergine met roomkaas.
Een halve aubergine per persoon is voldoende.
Aubergine sandwiches zijn een lekker bijgerechtje voor op de bbq. De aubergine wordt lekker van smaak met de gesmolten geitenkaas. Een aanrader.
Kruidenboter zelf maken is net iets lekkerder dan kopen in de winkel.
Al kan dat ook want Boursin is nog altijd prima geschikt in de Methode Montignac.
Zelf sausjes maken is beslist niet moeilijk of teveel werk. Integendeel, het is ook nog eens veel lekkerder en stukken goedkoper.
Op het forum staan diverse sausjes. We gaan er 3 uitlichten, knoflooksaus, ketchup en whiskysaus.
Dit heerlijke bijgerecht zoetzuur van paprika en uien kan je zowel bij de koolhydraatmaaltijd als de vetmaaltijd gebruiken.
Het zoetzuur wordt lekkerder naarmate het ouder wordt. Deze zoetzuur kan je makkelijk 6 maanden bewaren in goed afgesloten potten.
Een BBQ groentepakketje mag niet ontbreken als je gaat barbecueën.
Met behulp van aluminiumfolie maak je de mooiste en lekkerste groentepakketjes.
Zo voeg je ook nog ongemerkt gezonde en lekkere groentes toe.
Spinazie met feta is een lekker bijgerecht. Bijvoorbeeld bij de karbonades met kappertjessaus.
De lauwwarme champignons in combinatie met de feta is wat ons betreft een blijvertje.
Kerrie mayonaise is een heerlijke saus die je makkelijk zelf kan maken.
De saus is te combineren bij vlees en visgerechten.
Ook lekker als dipsausje met wat stukjes groenten. Denk dan aan komkommer, paprika, bleekselderij.