Ga naar de inhoud
Methode Montignac
  • Home
  • De Methode
  • Uitleg van de Methode
  • Fase 1
  • GI-index
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
  • Montignacdieet
    • In de praktijk
    • Tabellen van de glycemische index
    • Montignac ontbijt
    • Montignac lunch
    • Montignac diner
  • Extra info
    • Laatste berichten
    • Bereken je BMI
    • Boeken
    • Boodschappenlijst
    • Chocolade
    • Darmklachten
    • E-nummers
    • FAQ
    • Glycemische lading berekenen
    • Gluten, glutenallergie
    • Koolhydraten
    • Kruiden, specerijen
    • Meelsoorten
    • Over afvallen
    • Principes fase 1
    • Tarwe, tarweallergie
    • Vochtafdrijvend en vetafbrekend voedsel
    • Obstipatie, slechte stoelgang
    • Waarom Montignaccen ?
    • Wanneer mogen kazen?
    • Suiker en koolhydraten
    • Contact
      • Gastenboek
      • Links

tussendoortje

Amandelcake

amandelcake Deze overheerlijke amandelcake is meer geschikt voor als je in fase 2 bent. Amandelmeel kan je ook zelf maken, door de amandelen fijn te malen met een staafmixer.

Lees verder…

Categorieën tussendoortje, Forum berichten, Recepten Tags baksels, fase 2, forumbericht, free-pixabay

Abrikozenkoek

abrikozenkoek
Een heerlijke abrikozenkoek. Dit is een fase 2 recept. Abrikozen hebben een GI van 35 en zijn vaak in de supermarkten te koop

Lees verder…

Categorieën tussendoortje, Forum berichten, Nieuws, Recepten Tags baksels, fase 2, forumbericht, free-pixabay

Spelt bananenkoek – fase 2

spelt bananenkoekDeze spelt bananenkoek maak ik eigenlijk best vaak.

De koek of cake hoe je het wil noemen is door spelt en havervlokken lekker bros en luchtig.

Snel en makkelijk te maken, probeer het eens.

Lees verder…

Categorieën tussendoortje, toetje / dessert, Nieuws, Recepten, snack Tags baksels, fase 2, oven

Bacon-ei muffins lekker hartig

bacon-ei muffinsBacon-ei muffins zijn lekker hartig door de bacon.

Deze eiermuffins met spek uit de oven zijn koolhydraatarm en simpel te maken.

Lees verder…

Categorieën ontbijt, lunch, tussendoortje, Nieuws, Recepten, snack Tags baksels, eigerecht, koolhydraat arm, vetmaaltijd

Appel kaneelcake

appel kaneelcakeAppel kaneelcake is een heerlijke stevige cake met stukjes appel en kaneel.

Deze makkelijk te maken cake uit de oven is ideaal voor deze regenachtige zondag. Het ruikt heerlijk in huis en daar word ik blij van.

Lees verder…

Categorieën tussendoortje, toetje / dessert, Recepten, snack Tags baksels, oven, paleo

Kaneel crunchies, gezonde cruesli

kaneel crunchiesKaneel crunchies zijn heerlijk in de Griekse yoghurt. Breek de kaneel crunchies na het bakken in kleine stukjes.

Lekker als ontbijt in je Griekse Yoghurt.

Het gezonde alternatief voor de cruesli in je yoghurt.

Lees verder…

Categorieën ontbijt, tussendoortje, Recepten, snack Tags baksels, bol.com, koolhydraat arm, oanh's kitchen, oven, vetmaaltijd, webinar

Basisrecept bananenbrood

basisrecept bananenbroodOp zoek naar het basisrecept bananenbrood? Download deze dan hier en print het zelf uit.

Heerlijk als tussendoortje, lekker bij de koffie of eventueel als ontbijt.

Niet geheel volgens de Methode Montignac, maar nog altijd beter dan een koek of reep uit de winkel.

Lees verder…

Categorieën ontbijt, tussendoortje, Nieuws, Recepten Tags download, fase 2, paleo

Kaas uienbrood zelf maken

kaas uienbroodZo simpel te maken dit kaas uienbrood. En lekker.

Heerlijk voor de zondag met een lekker soepje.

Wat je overhoudt kan bijvoorbeeld je eventueel invriezen of gebruiken als tussendoortje.

Lees verder…

Categorieën lunch, tussendoortje, Recepten Tags broodvervanger, vetmaaltijd

Ei muffins, een vetbroodje heerlijk met ham

ei muffinsDeze ei muffins zijn snel te maken en ook erg lekker. Omdat er geen koolhydraten inzitten maar wel ei en roomkaas, is dit in de Methode Montignac een vetmaaltijd.

Een heerlijk vetbroodje, en beleg het dan ook met vet: bijvoorbeeld kaas of ham.

Lees verder…

Categorieën ontbijt, lunch, voorgerecht / bijgerecht, tussendoortje, Nieuws, Recepten Tags webinar

Bananenbrood met blauwe bessen

bananenbrood2Een nieuwe en heerlijke variatie op het bananenbrood. Dit keer met nootjes en blauwe bessen. De blauwe bessen geven een heerlijke frisse smaak aan het brood. De bessen verkleuren het brood een beetje, voeg de bessen dan ook voorzichtig toe.

Lees verder…

Categorieën ontbijt, lunch, tussendoortje, Recepten Tags fase 2, paleo
Oudere berichten
Pagina1 Pagina2 Volgende →

Categorieën

  • Aanbieding boeken
  • Boeken
  • Boodschappenlijst
  • Forum berichten
  • Nieuws
  • Overgang
  • Recepten
    • ontbijt
    • lunch
    • diner
    • voorgerecht / bijgerecht
    • soepen
    • tussendoortje
    • toetje / dessert
    • drankjes
    • snack
  • Weetignaccen
  • ebooks
Bol AlgemeenBol Algemeen

  • Aanbieding Montignac boeken

Deze 4 boeken zijn te koop in de aanbieding.

Deze 4 boeken zijn te koop in de aanbieding.
Sale 2025Sale 2025

Recente berichten

  • Frittata met kip en paprika
  • Andijvie stamppot met bloemkool
  • Amandelcake
  • Rijst met paddestoelen
© 2008 - 2025 Montignaccen.nl