Deze overheerlijke amandelcake is meer geschikt voor als je in fase 2 bent. Amandelmeel kan je ook zelf maken, door de amandelen fijn te malen met een staafmixer.
tussendoortje
Abrikozenkoek
Een heerlijke abrikozenkoek. Dit is een fase 2 recept. Abrikozen hebben een GI van 35 en zijn vaak in de supermarkten te koop
Spelt bananenkoek – fase 2
Deze spelt bananenkoek maak ik eigenlijk best vaak.
De koek of cake hoe je het wil noemen is door spelt en havervlokken lekker bros en luchtig.
Snel en makkelijk te maken, probeer het eens.
Bacon-ei muffins lekker hartig
Bacon-ei muffins zijn lekker hartig door de bacon.
Deze eiermuffins met spek uit de oven zijn koolhydraatarm en simpel te maken.
Appel kaneelcake
Appel kaneelcake is een heerlijke stevige cake met stukjes appel en kaneel.
Deze makkelijk te maken cake uit de oven is ideaal voor deze regenachtige zondag. Het ruikt heerlijk in huis en daar word ik blij van.
Kaneel crunchies, gezonde cruesli
Kaneel crunchies zijn heerlijk in de Griekse yoghurt. Breek de kaneel crunchies na het bakken in kleine stukjes.
Lekker als ontbijt in je Griekse Yoghurt.
Het gezonde alternatief voor de cruesli in je yoghurt.
Basisrecept bananenbrood
Op zoek naar het basisrecept bananenbrood? Download deze dan hier en print het zelf uit.
Heerlijk als tussendoortje, lekker bij de koffie of eventueel als ontbijt.
Niet geheel volgens de Methode Montignac, maar nog altijd beter dan een koek of reep uit de winkel.
Kaas uienbrood zelf maken
Zo simpel te maken dit kaas uienbrood. En lekker.
Heerlijk voor de zondag met een lekker soepje.
Wat je overhoudt kan bijvoorbeeld je eventueel invriezen of gebruiken als tussendoortje.
Ei muffins, een vetbroodje heerlijk met ham
Deze ei muffins zijn snel te maken en ook erg lekker. Omdat er geen koolhydraten inzitten maar wel ei en roomkaas, is dit in de Methode Montignac een vetmaaltijd.
Een heerlijk vetbroodje, en beleg het dan ook met vet: bijvoorbeeld kaas of ham.