Deze overheerlijke bruine bonensoep wordt gemaakt van gedroogde bonen. Die moet je dus eerst een nachtje in water laten weken.
De soep is een koolhydraatmaaltijd en mag je met brood eten.
Deze overheerlijke bruine bonensoep wordt gemaakt van gedroogde bonen. Die moet je dus eerst een nachtje in water laten weken.
De soep is een koolhydraatmaaltijd en mag je met brood eten.
Zelf tomatensoep maken van verse tomaten is heel eenvoudig.
Dit vegetarische recept is puur en gezond, zonder pakjes of zakjes met verse groenten.
Bottenbouillon is ontzettend goed voor je darmen. En eenvoudig zelf te maken.
Het recept om bottenbouillon te maken vind je hier.
Deze zelf getrokken bottenbouillon is een prima basis voor soepen en sauzen.
Bospaddenstoelensoep als voorgerecht is altijd een goed idee. Je kan de soep van te voren klaar maken en op de dag zelf opwarmen en serveren.
Dit feestelijke recept is ook heel goed voor de kerstdagen. Serveer het dan in kleine glaasjes.
Yoghurt-komkommersoep van Margot. Komkommersoep wordt in Nederland nog niet zoveel gegeten.
Van oorsprong komt komkommersoep uit Polen.
Met speciale dagen maakt mijn moeder altijd een grote pan ossenstaartsoep. En dat vind ik echt de allerlekkerste.
De ossenstaart geeft veel smaak af, het is een heerlijke krachtige soep.
Bouillon maken kan je eenvoudig zelf. Zelf getrokken bouillon van botten is supergezond voor je darmen.
Het bevat van alles om je weerstand te verhogen, vitaminen, mineralen, eiwitten en gezonde vetten.
Bloemkoolsoep met lente-ui is een lekker soepje. Door de kerrie krijgt de soep ook een lekkere smaak en een ander kleurtje.
Heerlijk met de lente-ui in kleine ringetjes, een lekker bite.
Courgettesoep is heerlijk en snel gemaakt. Doordat je de courgette grof raspt is het ook sneller klaar.
Als variatie kan je er ook zalmsnippers doorroeren.