Bottenbouillon is ontzettend goed voor je darmen. En eenvoudig zelf te maken.
Het recept om bottenbouillon te maken vind je hier.
Deze zelf getrokken bottenbouillon is een prima basis voor soepen en sauzen.
Bottenbouillon is ontzettend goed voor je darmen. En eenvoudig zelf te maken.
Het recept om bottenbouillon te maken vind je hier.
Deze zelf getrokken bottenbouillon is een prima basis voor soepen en sauzen.
Amuse: rosbiefrolletjes. De feestdagen staan weer voor de deur en dan krijgen we weer de vraag wat gaan we eten?
Ook een goed idee voor Oud & Nieuw.
Bospaddenstoelensoep als voorgerecht is altijd een goed idee. Je kan de soep van te voren klaar maken en op de dag zelf opwarmen en serveren.
Dit feestelijke recept is ook heel goed voor de kerstdagen. Serveer het dan in kleine glaasjes.
Biefstuk bakken, in dit artikel laat ik stap voor stap zien wat de beste methode is om een heerlijk lekker mals biefstukje te bakken.
Dit gerecht van gevulde courgette met kaneel gehakt is ronduit lekker. De geur van kaneel zalig. Omdat het op het eind nog de oven ingaat, kan je het eventueel al een paar uur van te voren bereiden.
Ik heb het geserveerd met een frisse salade en voor mijn mede huisgenoten met gekookte quinoa. Zij zitten in fase 2, terwijl ik opnieuw in fase 1 zit.
Calzone ei met spek is koud erg lekker om mee te nemen naar je werk.
Je maakt het de avond van te voren klaar, even laten afkoelen en in stukjes snijden, zo je broodtrommel in.
Bacon-ei muffins zijn lekker hartig door de bacon.
Deze eiermuffins met spek uit de oven zijn koolhydraatarm en simpel te maken.
Yoghurt-komkommersoep van Margot. Komkommersoep wordt in Nederland nog niet zoveel gegeten.
Van oorsprong komt komkommersoep uit Polen.
Met speciale dagen maakt mijn moeder altijd een grote pan ossenstaartsoep. En dat vind ik echt de allerlekkerste.
De ossenstaart geeft veel smaak af, het is een heerlijke krachtige soep.
Mozzarella pannenkoekjes zijn heerlijk als flensjes voor de lunch. Je kan ze zowel warm of koud eten.
De pannenkoeken van mozzarella kan je als ontbijt maar ook voor de lunch eten.