Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.
Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.
Kruidkoek a la Jolande is een variatie op het originele recept van de kruidkoek. (recept vind je hier.)
In dit recept gaan 3 verschillende soorten meel. Dat maakt het erg verrassend lekker. Probeer het eens.
Calzone ei met spek is koud erg lekker om mee te nemen naar je werk.
Je maakt het de avond van te voren klaar, even laten afkoelen en in stukjes snijden, zo je broodtrommel in.
Bacon-ei muffins zijn lekker hartig door de bacon.
Deze eiermuffins met spek uit de oven zijn koolhydraatarm en simpel te maken.
Met speciale dagen maakt mijn moeder altijd een grote pan ossenstaartsoep. En dat vind ik echt de allerlekkerste.
De ossenstaart geeft veel smaak af, het is een heerlijke krachtige soep.
Mozzarella pannenkoekjes zijn heerlijk als flensjes voor de lunch. Je kan ze zowel warm of koud eten.
De pannenkoeken van mozzarella kan je als ontbijt maar ook voor de lunch eten.
Pannenkoeken a la Montignac mogen natuurlijk niet ontbreken. Gemaakt van volkoren tarwemeel of in combinatie met boekweitmeel.
Heerlijk als ontbijt of lunch, warm of koud. Ook zeer geschikt als diner. Lekker met suikervrije appelstroop.
Deze lauwwarme kippendijfilet salade is oh zo lekker. Een bron van eiwitten en lekker mals van smaak.
Dit stukje kip wordt steeds meer gegeten.
Courgette omelet kan je maken voor zowel ontbijt als voor de lunch.
Je kan er natuurlijk nog wat andere groenten bij doen. Bijvoorbeeld paprika en een ui.
Dit recept is voor 1 persoon.
Hangop van kwark is erg makkelijk en snel te maken. Kwark is een soort verse kaas en in België wordt het platte kaas genoemd. Als je alle vocht onttrekt van de kwark dan houd je een stevige massa over, de hangop.