Frittata met kip en paprika is de volgende dag koud ook erg lekker.
Maak een beetje extra van dit gerecht en dan heb je een lekkere lunch voor de volgende dag.
Frittata met kip en paprika is de volgende dag koud ook erg lekker.
Maak een beetje extra van dit gerecht en dan heb je een lekkere lunch voor de volgende dag.
Bulgaars broodje heeft als ingredient boekweit grutten. Boekweit heeft een gi van 50 en met oa de geraspte kaas maakt het een fase 2 gerecht.
Simpel en snel is dit gerecht, een champignonomelet met spinazie. En het kan voor zowel ontbijt als lunch.
Dit recept is voor 2 personen.
Deze witlofsalade met ei en paprika kan je eten als lunch, maar kan ook prima als diner. Neem er dan een biefstuk of een tartaartje bij.
Heerlijk met dit warme weer en snel gemaakt.
Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.
Kruidkoek a la Jolande is een variatie op het originele recept van de kruidkoek. (recept vind je hier.)
In dit recept gaan 3 verschillende soorten meel. Dat maakt het erg verrassend lekker. Probeer het eens.
Calzone ei met spek is koud erg lekker om mee te nemen naar je werk.
Je maakt het de avond van te voren klaar, even laten afkoelen en in stukjes snijden, zo je broodtrommel in.
Bacon-ei muffins zijn lekker hartig door de bacon.
Deze eiermuffins met spek uit de oven zijn koolhydraatarm en simpel te maken.
Met speciale dagen maakt mijn moeder altijd een grote pan ossenstaartsoep. En dat vind ik echt de allerlekkerste.
De ossenstaart geeft veel smaak af, het is een heerlijke krachtige soep.