Deze heerlijke vegetarische pasta met champignonsaus is snel en makkelijk te maken.
In de Methode Montignac een koolhydraatmaaltijd.
Ook een heerlijke basis voor een sportieve dag.
Deze heerlijke vegetarische pasta met champignonsaus is snel en makkelijk te maken.
In de Methode Montignac een koolhydraatmaaltijd.
Ook een heerlijke basis voor een sportieve dag.
Wij hebben vanavond lekker gegeten, weer eens iets aparts karbonade met kappertjessaus.
De karbonade was een schouderkarbonade van de scharrelslager.
Biefstuk bakken, in dit artikel laat ik stap voor stap zien wat de beste methode is om een heerlijk lekker mals biefstukje te bakken.
Dit gerecht van gevulde courgette met kaneel gehakt is ronduit lekker. De geur van kaneel zalig. Omdat het op het eind nog de oven ingaat, kan je het eventueel al een paar uur van te voren bereiden.
Ik heb het geserveerd met een frisse salade en voor mijn mede huisgenoten met gekookte quinoa. Zij zitten in fase 2, terwijl ik opnieuw in fase 1 zit.
Harrie’s kip uit de oven is een topgerecht. De kip gaat een paar uur in de oven en is zo mals dat het van het botje afvalt.
Het is helemaal niet moeilijk te maken.
Baharat gehakt met linzen, dit gerecht dankt zijn naam aan de Baharat Jonnie Boer kruiden.
Baharat betekent “specerij” in het Arabisch en bestaat voornamelijk uit paprika, kaneel en nootmuskaat. Dit geeft het gerecht een lichtzoete smaak. En tijdens het bakken ruikt het heerlijk …..
Kip met tomaat uit de oven is een makkelijk te maken recept. We gebruiken de Curry Madras kruiden van Jonnie Boer, pure smaken, zonder zout en e-nummers, lekker en gezond.
Garnalen in rode wijnsaus dat ziet er toch prachtig uit? Nou zo smaakt het ook. Fantastisch wat een lekker recept.
Was de garnalen in koud water. Ook als de garnalen nog niet geheel ontdooit zijn is dit goed te doen. Je krijgt er alleen wel koude vingers van.
Vers gebakken makreel is eenvoudig te maken. En met een simpele salade staat dit heerlijke gerecht in een kwartier op tafel.
De makreel koop je vers bij de visboer. Fileer de makreel zelf of vraag het aan de visboer.