Frittata met kip en paprika is de volgende dag koud ook erg lekker.
Maak een beetje extra van dit gerecht en dan heb je een lekkere lunch voor de volgende dag.
Frittata met kip en paprika is de volgende dag koud ook erg lekker.
Maak een beetje extra van dit gerecht en dan heb je een lekkere lunch voor de volgende dag.
Pittige boontjes met kip is eigenlijk te simpel. Je maakt een marinade, en laat alles voor een uurtje lekker intrekken. Toppertje
Italiaanse aubergine is een heerlijk vegetarisch gerecht met maar een paar ingrediënten.
Deze witlofsalade met ei en paprika kan je eten als lunch, maar kan ook prima als diner. Neem er dan een biefstuk of een tartaartje bij.
Heerlijk met dit warme weer en snel gemaakt.
Biefstuk met oesterzwammen en groentes gaan eerst heerlijk in de marinade en daarna roerbakken in de wok.
Simpel, snel en verrukkelijk.
Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.
Bij de AH verkopen ze een ovenschotel met kipfilet met pesto en kaasschilfers. Deze ziet er erg smakelijk uit maar vooral makkelijk, hup zo de oven in. We gaan hem omtoveren naar Montignac.