Biefstuk met oesterzwammen en groentes gaan eerst heerlijk in de marinade en daarna roerbakken in de wok.
Simpel, snel en verrukkelijk.
Biefstuk met oesterzwammen en groentes gaan eerst heerlijk in de marinade en daarna roerbakken in de wok.
Simpel, snel en verrukkelijk.
Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.
Bij de AH verkopen ze een ovenschotel met kipfilet met pesto en kaasschilfers. Deze ziet er erg smakelijk uit maar vooral makkelijk, hup zo de oven in. We gaan hem omtoveren naar Montignac.
Verrassend lekker, andijvietaart met paprika een vegetarisch gerecht. Het recept komt vanaf het Montignac-forum.
Het gerecht wordt gemaakt met eieren en room en is zowel koud als warm erg lekker.
De garnering is met tuinkers, lekker en gezond.
Kippenbouten uit de slowcooker, heerlijk mals en het vlees valt zo van de botjes af.
Dit gerecht is super makkelijk, maak een marinade, leg alles in de slowcooker en je zet hem aan, klaar.
Kip in champignonsaus is een snel recept met maar een paar ingrediënten.
Recept is van Syzo en stond op het oude Montignac-forum.
Griekse moussaka bestaat normaal uit aubergine, aardappel en gehaktsaus, overgoten met bechamelsaus.
In de Methode Montignac vervangen we de aardappel door courgette. En voor de bechamelsaus gebruiken we eieren en room.
Deze heerlijke vegetarische pasta met champignonsaus is snel en makkelijk te maken.
In de Methode Montignac een koolhydraatmaaltijd.
Ook een heerlijke basis voor een sportieve dag.
Wij hebben vanavond lekker gegeten, weer eens iets aparts karbonade met kappertjessaus.
De karbonade was een schouderkarbonade van de scharrelslager.
Biefstuk bakken, in dit artikel laat ik stap voor stap zien wat de beste methode is om een heerlijk lekker mals biefstukje te bakken.