Een heerlijke koolhydraat gerecht met verschillende champignons en paddestoelen.
diner
Pittige boontjes met kip
Pittige boontjes met kip is eigenlijk te simpel. Je maakt een marinade, en laat alles voor een uurtje lekker intrekken. Toppertje
Italiaanse aubergine – vegetarisch gerecht
Italiaanse aubergine is een heerlijk vegetarisch gerecht met maar een paar ingrediënten.
Witlofsalade met ei en paprika
Deze witlofsalade met ei en paprika kan je eten als lunch, maar kan ook prima als diner. Neem er dan een biefstuk of een tartaartje bij.
Heerlijk met dit warme weer en snel gemaakt.
Biefstuk met oesterzwammen
Biefstuk met oesterzwammen en groentes gaan eerst heerlijk in de marinade en daarna roerbakken in de wok.
Simpel, snel en verrukkelijk.
Pizza tonijn – fase 2
Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.
Kipfilet met pesto
Bij de AH verkopen ze een ovenschotel met kipfilet met pesto en kaasschilfers. Deze ziet er erg smakelijk uit maar vooral makkelijk, hup zo de oven in. We gaan hem omtoveren naar Montignac.
Andijvietaart met paprika
Verrassend lekker, andijvietaart met paprika een vegetarisch gerecht. Het recept komt vanaf het Montignac-forum.
Het gerecht wordt gemaakt met eieren en room en is zowel koud als warm erg lekker.
De garnering is met tuinkers, lekker en gezond.
Kippenbouten uit de slowcooker
Kippenbouten uit de slowcooker, heerlijk mals en het vlees valt zo van de botjes af.
Dit gerecht is super makkelijk, maak een marinade, leg alles in de slowcooker en je zet hem aan, klaar.