Frittata met kip en paprika is de volgende dag koud ook erg lekker.
Maak een beetje extra van dit gerecht en dan heb je een lekkere lunch voor de volgende dag.
Frittata met kip en paprika is de volgende dag koud ook erg lekker.
Maak een beetje extra van dit gerecht en dan heb je een lekkere lunch voor de volgende dag.
Deze overheerlijke amandelcake is meer geschikt voor als je in fase 2 bent. Amandelmeel kan je ook zelf maken, door de amandelen fijn te malen met een staafmixer.
Bulgaars broodje heeft als ingredient boekweit grutten. Boekweit heeft een gi van 50 en met oa de geraspte kaas maakt het een fase 2 gerecht.
Een heerlijke abrikozenkoek. Dit is een fase 2 recept. Abrikozen hebben een GI van 35 en zijn vaak in de supermarkten te koop
Simpel en snel is dit gerecht, een champignonomelet met spinazie. En het kan voor zowel ontbijt als lunch.
Dit recept is voor 2 personen.
Zolang de voorraad strekt aanbieding van Montignac boeken.
Deze 4 boeken worden het meest gebruikt in de Methode Montignac.
En we hebben besloten om ze als set te koop aan te bieden. 1x verzendkosten en dat alles voor een mooie prijs!
Wist je dat je bij de Methode Montignac gewoon brood mag eten en ook je glaasje wijn mag drinken ?!