Een heerlijke koolhydraat gerecht met verschillende champignons en paddestoelen.
Recepten
Bulgaars broodje
Bulgaars broodje heeft als ingredient boekweit grutten. Boekweit heeft een gi van 50 en met oa de geraspte kaas maakt het een fase 2 gerecht.
Abrikozenkoek
Een heerlijke abrikozenkoek. Dit is een fase 2 recept. Abrikozen hebben een GI van 35 en zijn vaak in de supermarkten te koop
Champignonomelet met spinazie
Simpel en snel is dit gerecht, een champignonomelet met spinazie. En het kan voor zowel ontbijt als lunch.
Dit recept is voor 2 personen.
Aanbieding Montignac boeken
Zolang de voorraad strekt aanbieding van Montignac boeken.
Deze 4 boeken worden het meest gebruikt in de Methode Montignac.
En we hebben besloten om ze als set te koop aan te bieden. 1x verzendkosten en dat alles voor een mooie prijs!
Wist je dat je bij de Methode Montignac gewoon brood mag eten en ook je glaasje wijn mag drinken ?!
Het 30-dagenplan De pond per dag methode
Het 30-dagenplan – De pond per dag methode – Joost Drenthe
Het 30 dagenplan van Joost Drenthe is een boek met uitleg en recepten voor 30 dagen. Volg de recepten en je valt gegarandeerd een pond per dag af.
Kappertjessaus
Kappertjessaus is eenvoudig en snel te maken. Deze saus is heerlijk bij diverse gerechten, zowel bij vlees en bij vis.
Bijvoorbeeld bij de karbonades met kappertjessaus, dat recept vind je hier. Een aanrader overigens, wij vonden dit erg lekker.
Spaanse aioli – Hollandse knoflooksaus
Zelfgemaakte Spaanse aioli is eigenlijk te lekker. Het ai staat voor knoflook en oli is olie. Op z’n Hollands gezegd dus knoflooksaus.
En deze aioli maak je heel simpel met maar 3 ingrediënten.