Goulashsoep is een lekker dikke soep of beter gezegd een heerlijke vleesstoofpot.
Simpel en snel is dit gerecht, een champignonomelet met spinazie. En het kan voor zowel ontbijt als lunch.
Dit recept is voor 2 personen.
Het 30-dagenplan – De pond per dag methode – Joost Drenthe
Het 30 dagenplan van Joost Drenthe is een boek met uitleg en recepten voor 30 dagen. Volg de recepten en je valt gegarandeerd een pond per dag af.
Kappertjessaus is eenvoudig en snel te maken. Deze saus is heerlijk bij diverse gerechten, zowel bij vlees en bij vis.
Bijvoorbeeld bij de karbonades met kappertjessaus, dat recept vind je hier. Een aanrader overigens, wij vonden dit erg lekker.
Zelfgemaakte Spaanse aioli is eigenlijk te lekker. Het ai staat voor knoflook en oli is olie. Op z’n Hollands gezegd dus knoflooksaus.
En deze aioli maak je heel simpel met maar 3 ingrediënten.
Een heerlijk bijgerecht voor de bbq, gegrilde aubergine met roomkaas.
Een halve aubergine per persoon is voldoende.
Pittige boontjes met kip is eigenlijk te simpel. Je maakt een marinade, en laat alles voor een uurtje lekker intrekken. Toppertje
Aubergine sandwiches zijn een lekker bijgerechtje voor op de bbq. De aubergine wordt lekker van smaak met de gesmolten geitenkaas. Een aanrader.
Italiaanse aubergine is een heerlijk vegetarisch gerecht met maar een paar ingrediënten.
Deze witlofsalade met ei en paprika kan je eten als lunch, maar kan ook prima als diner. Neem er dan een biefstuk of een tartaartje bij.
Heerlijk met dit warme weer en snel gemaakt.