Kappertjessaus is eenvoudig en snel te maken. Deze saus is heerlijk bij diverse gerechten, zowel bij vlees en bij vis.
Bijvoorbeeld bij de karbonades met kappertjessaus, dat recept vind je hier. Een aanrader overigens, wij vonden dit erg lekker.
Kappertjessaus is eenvoudig en snel te maken. Deze saus is heerlijk bij diverse gerechten, zowel bij vlees en bij vis.
Bijvoorbeeld bij de karbonades met kappertjessaus, dat recept vind je hier. Een aanrader overigens, wij vonden dit erg lekker.
Een heerlijk bijgerecht voor de bbq, gegrilde aubergine met roomkaas.
Een halve aubergine per persoon is voldoende.
Pittige boontjes met kip is eigenlijk te simpel. Je maakt een marinade, en laat alles voor een uurtje lekker intrekken. Toppertje
Italiaanse aubergine is een heerlijk vegetarisch gerecht met maar een paar ingrediënten.
Deze overheerlijke bruine bonensoep wordt gemaakt van gedroogde bonen. Die moet je dus eerst een nachtje in water laten weken.
De soep is een koolhydraatmaaltijd en mag je met brood eten.
Biefstuk met oesterzwammen en groentes gaan eerst heerlijk in de marinade en daarna roerbakken in de wok.
Simpel, snel en verrukkelijk.
Kruidenboter zelf maken is net iets lekkerder dan kopen in de winkel.
Al kan dat ook want Boursin is nog altijd prima geschikt in de Methode Montignac.
Deze spelt bananenkoek maak ik eigenlijk best vaak.
De koek of cake hoe je het wil noemen is door spelt en havervlokken lekker bros en luchtig.
Snel en makkelijk te maken, probeer het eens.
Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.
Zelf sausjes maken is beslist niet moeilijk of teveel werk. Integendeel, het is ook nog eens veel lekkerder en stukken goedkoper.
Op het forum staan diverse sausjes. We gaan er 3 uitlichten, knoflooksaus, ketchup en whiskysaus.