Goulashsoep is een lekker dikke soep of beter gezegd een heerlijke vleesstoofpot.
Simpel en snel is dit gerecht, een champignonomelet met spinazie. En het kan voor zowel ontbijt als lunch.
Dit recept is voor 2 personen.
Een heerlijk bijgerecht voor de bbq, gegrilde aubergine met roomkaas.
Een halve aubergine per persoon is voldoende.
Pittige boontjes met kip is eigenlijk te simpel. Je maakt een marinade, en laat alles voor een uurtje lekker intrekken. Toppertje
Aubergine sandwiches zijn een lekker bijgerechtje voor op de bbq. De aubergine wordt lekker van smaak met de gesmolten geitenkaas. Een aanrader.
Deze witlofsalade met ei en paprika kan je eten als lunch, maar kan ook prima als diner. Neem er dan een biefstuk of een tartaartje bij.
Heerlijk met dit warme weer en snel gemaakt.
Deze overheerlijke bruine bonensoep wordt gemaakt van gedroogde bonen. Die moet je dus eerst een nachtje in water laten weken.
De soep is een koolhydraatmaaltijd en mag je met brood eten.
Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.
Zelf sausjes maken is beslist niet moeilijk of teveel werk. Integendeel, het is ook nog eens veel lekkerder en stukken goedkoper.
Op het forum staan diverse sausjes. We gaan er 3 uitlichten, knoflooksaus, ketchup en whiskysaus.
Dit heerlijke bijgerecht zoetzuur van paprika en uien kan je zowel bij de koolhydraatmaaltijd als de vetmaaltijd gebruiken.
Het zoetzuur wordt lekkerder naarmate het ouder wordt. Deze zoetzuur kan je makkelijk 6 maanden bewaren in goed afgesloten potten.