Rosbiefroosjes amuse voor feestdagen

rosbiefrolletjes

Amuse: rosbiefrolletjes. De feestdagen staan weer voor de deur en dan krijgen we weer de vraag wat gaan we eten?

Ook een goed idee voor Oud & Nieuw.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

4 plakjes of 2 grote plakken rosbief
1 tomaat
Cottage Cheese light (0,4 % vet Lidl)
peper, zout
gedroogde peterselie, bieslook, en selderieblad
knoflookpoeder

Zo maak je de rosbiefroosjes

Roer de kruiden van te voren door de cottage cheese en laat het even intrekken.
Halveer zonodig de grote plakken rosbief.

Snijd de tomaat in zeer kleine blokjes en gebruik alleen het vlezige gedeelte.

Neem 4 grote eetlepels en leg op elk een rosbief plakje en duw de rosbief een beetje op, zodat ze wat rimpelig ligt.

Leg in het midden er een beetje tomaat op en garneer een toef Cottage Cheese erboven op.

 

forumbericht: Querina5  , april 2007

 

De feestdagen staan weer voor de deur en dan krijgen we weer de vraag wat gaan we eten? Als tip deze amuse van rosbiefrolletjes.

 

Dit bericht is van Querina en komt vanaf het Montignac-forum. De foto is van Pixabay en niet van de rosbiefrolletjes.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: