fbpx

Champignonomelet met spinazie

champignonomelet met spinazieSimpel en snel is dit gerecht, een champignonomelet met spinazie. En het kan voor zowel ontbijt als lunch.

Dit recept is voor 2 personen.

Ingrediënten

4 eieren (voor 2 personen)
1 teentje knoflook
2 uien
1 doos champignons
peper, zout, paprikapoeder
evt. tabasco
bieslook
1 mozzarella
1 grote zak verse spinazie

Zo maak je de champignonomelet met spinazie

Klop de eieren los met een klein scheutje water, voeg zout, peper, paprikapoeder, bieslook en tabasco naar smaak toe.

Snijdt de champignons in plakjes en bak ze in een beetje olijfolie lichtbruin.

Giet het eiermengsel erbij en bak de omelet.

Leg de omelet op een bord.

Doe wat olijfolie in de pan en fruit de knoflook en de gesnipperde uien, gooi de spinazie erbij (de olie mag best goed heet zijn) en ‘roerbak’ zo’n 3 minuten totdat de spinazie geslonken is.

Snel op de omelet leggen en garneren met plakjes mozzarella (die smelt dan lekker!)

Forumbericht van Wendy

Ik heb het nog niet geprobeerd, maar lijkt me erg lekker!

Op zoek naar meer variatie? Deze boerenomelet is ook heerlijk.

Champignonomelet met spinazie is zeer eenvoudig te maken. De eiwitten zorgen voor een goed gevuld gevoel, waardoor je er weer even tegenaan kan.

 

Foto is van pixabay.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: