fbpx

Tomaten en sauzen

Polpa di pomodoro bij Lidl

Puttanesca pastasaus, van Albert Heijn. ingr: 85% gepureerde tomaat, 10% olijven, Extra virgine olijfolie, Kappertjes, Ui, Zeezout, Zwarte peper, Basilicum, Peterselie

Sugo alla Livornese (pastasaus), merk Epifine bij Albert Heijn

Sugocasa van Grand’Italia (in 4 verschillende smaken), bij Supermarkten.

Tomaten basissaus, bij Albert Heijn

Tomaten passata, bij Lidl

Tomaten Passata met basilicum, merk Del Monte, bij Supermarkten.

Zongedroogde Tomaten op zonnebloemolie bij Xenos merk Cucina, 320g. Duitse etiketering.

Zongedroogde Tomaten op olie Pomodori d’Italia bij Aldi. ingr.: tomaten 54%, zonnebloemolie, kappertjes, aromatische kruiden, zout, wijnazijn, voedingszuur: citroenzuur, antioxidant: ascorbinezuur

 

Zongedroogde Tomaten op zonnebloemolie (pomodori secchi) bij Xenos merk Alis, 270g-314ml, ingr.: zonnebloemolie, gedroogde tomaten (44%), kappertjes, zout, oregano, knoflook, peper, aroma. Zuurregelaar: citroenzuur. Antioxydant: ascorbinezuur.

 

Zongedroogde tomatenpasta van Cucina D’italia, bij de Xenos. Ingr.: 60,5% tomaten, plantaardige olie, kruiden, azijn en zout.

 

%d bloggers liken dit: