fbpx

Slank door de overgang

slank-door-de-overgang-receptenSlank door de overgang met recepten

Wil jij ook slank door de overgang en ben je op zoek naar goede recepten voor tijdens de overgang? Veel vrouwen zijn hier al ruime tijd van tevoren naar op zoek, ze horen namelijk dat je door de veranderende hormonen aan kunt komen tijdens de overgang. Dat is iets waar veel vrouwen dan ook tegenop kijken. Maar het hoort er echt bij. Bij de een zal het een paar kilo meer of minder zijn dan bij de ander. Het ligt ook een beetje aan je lichaamsbouw. Maar je kunt de kilo’s ook weer kwijtraken, de een makkelijker dan de ander. Zorg er in ieder geval voor dat je gezond blijft eten en voldoende blijft bewegen.

Gelukkig zijn er nu ook recepten die gezond eten makkelijker maken en je kunt het hierdoor ook gevarieerd houden. Door iedere dag een nieuw recept uit te proberen, blijft eten koken een leuke bezigheid. Je gaat het niet meer zien als iets wat moet en saai is, maar iets wat leuk is. Je leert er iedere keer wat van bij, je leert namelijk nieuwe producten met elkaar te combineren en het is goed voor je lichaam. Je zal merken dat je je energieker gaat voelen en je gaat ook afvallen. Je kunt slank door de overgang gaan, al denken veel vrouwen dat dit niet kan. Maar het kan echt, als je er maar aan werkt en het ook echt wil.

Slank door de overgang recepten proberen

Alles wat je er in stopt, moet er ook weer uit. Maar als je ongezond eet, dan blijven vetten zitten en krijg er deze maar eens af. Ongezond eten vinden veel mensen lekker, en dan denken ze een keer een maaltijd over te slaan en het zo te compenseren maar zo werkt het niet. Je lichaam heeft iedere dag eten nodig om goed te kunnen functioneren. Een keer een maaltijd overslaan en jezelf uithongeren heeft dus geen nut. Het gaat er om dat wat je eet gezond is en dat verspreid over de dag gaat eten. Er zijn dan ook heerlijke recepten die je klaar kunt maken en waar je verspreid over de dag iets van kunt nemen. Maar een keer een smoothie klaar of zorg dat je tussendoor wat fruit neemt. Hierdoor laat je de andere tussendoortje staan en dan kun je al veel gewicht besparen.

Slank door de overgang recepten helpen echt

Dankzij deze recepten vallen veel vrouwen tijdens de overgang af. Je zou het zelf ook eens kunnen proberen. Gezond en afwisselend eten, dat is wat je nodig hebt. Combineer het met meer bewegen en zorg dat je afleiding hebt om er niet continu aan te denken. De overgang is een fase waar je doorheen moet en bij de een duurt het wat langer dan bij de ander. Maak het jezelf wat makkelijker en accepteer het. Je kunt met deze recepten een heel eind komen. Ontdek hier een methode om Slank door de Overgang te gaan. Je kunt er vandaag nog mee beginnen en zo ga jij ontdekken dat de overgang best wel meevalt!

 

Ontdek hier mijn methode Slank door de Overgang, klik hier.

Slank door de overgang

 

 

 

 

 

 

Ria Kamelle is de schrijfster van het succesvolle boek “Overwin je overgang”. En in het boek “Slank door de overgang” vind je meer dan 50 recepten die jou helpen met afvallen. Geen honger en een slankere taille.

%d bloggers liken dit: