fbpx

Killerbody Dieet van Fajah Lourens

killerbodyKillerbody Dieet is een boek van Fajah Lourens. Ga in 12 weken aan de gang met de voedingsschema’s en trainingsschema’s. De recepten zijn lekker, snel en makkelijk te bereiden. Voor zowel mannen als vrouwen. 

In 12 weken slank? Ga met mij de mykillerbodymotivation aan!

“Met dit boek help ik je om haalbare doelen te stellen én te bereiken. Volg mijn 12 weken trainings- & voedingsschema’s en geniet van de lekkere en praktische recepten. Deze ontwikkelde ik speciaal voor jou samen met mijn team van fitnessexperts en voedingsdeskundigen. Met het Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam ook voor jou binnen handbereiek. Want als ik het kan, kun jij het ook!  Liefs, Fajah

Fajah Lourens is DJ, en bekend als actrice. Zij speelde oa Goede Tijden, Slechte Tijden, tal van series en films. Na haar deelname aan Expeditie Robinson in 2012 is zij gestart met haar succesvolle platform Mykillerbodymotivation.com. Fajah is in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding.

 

Samenvatting van Killerbody Dieet

In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet , helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!
Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema’s, trainingsschema’s inclusief stap-voor-stapfoto’s en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen!
 
Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!
Met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation is Fajah in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is zij in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.
 
 

Killerbody in Utopia

 
Fajah Lourens was deze week te zien in Utopia. Zij gaf daar een workout aan een aantal deelnemers van Utopia. Ook liet ze haar boek Killerbody Dieet achter als cadeau. Heel slim.
 

 

Killerbody Dieet van Faja Lourens. Ga in 12 weken aan de gang met de voedingsschema’s en trainingsschema’s. De recepten zijn lekker, snel en makkelijk.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: