Vis eten is lekker en gezond en in het Het Montignac Visboek staan 100 visgerechten voor alledag.
Vis smaakt niet alleen heerlijk, het zal bovendien het afslanken bevorderen, geheel volgens de Methode Montignac.
100 visgerechten voor alledag
Vis eten is lekker en gezond: in de Methode Montignac wordt aanbevolen 2 à 3 keer per week vis te eten. Maar waar moet je op letten als je vis koopt, hoe bereid je dit toch relatief duur en kwetsbaar product zonder dat het mislukt, en vooral: hoe breng je variatie en smaak in de maaltijd?
In de ruim 100 recepten in dit boek worden de in ons land gangbare vissoorten, schaal- en schelpdieren op meerdere manieren bereid. Pocheren, stomen, grillen, bakken, roerbakken en frituren, het komt allemaal aan bod om de heerlijkste appetizers, salades, soepen, voor- en hoofdgerechten te maken.
Daarnaast in dit boek nuttige informatie, te beginnen met een overzicht van de verschillende zeebewoners, in hoeverre ze vet of mager zijn, de verkrijgbaarheid en wanneer u ze het beste kunt eten. U zult merken dat vis niet alleen heerlijk smaakt, het zal bovendien het afslanken bevorderen, geheel volgens Montignac.
ISBN: 9075720327
Uitgave: 1999 – Strengholt – 144 pagina’s
Aanbevolen door wendy-tje (3 december 2002)
Over de auteur Francis van Arkel
Vis smaakt niet alleen heerlijk, het zal bovendien het afslanken bevorderen. In Het Montignac Visboek staan 100 visrecepten voor alledag.
De Methode Montignac is een beproefde manier om snel slank te worden én te blijven. Bij deze methode staat het genieten van lekker eten en drinken voorop.
Nog belangrijker is dat de methode uw conditie en uw gezondheid verbetert!