fbpx

Handige scheurkalenders, wat eten we vandaag?

Geen inspiratie voor het eten? Met deze handige scheurkalenders krijg je weer zin om te koken. Ook leuk om cadeau te geven met Sinterklaas of Kerst.

Heb je geen inspiratie voor het eten?

Deze handige scheurkalenders bieden wellicht uitkomst.

Ook een goed cadeau idee voor Sinterklaas of Kerst!

Wat eten we vandaag? Handige scheurkalender voor 2022.

Deze kalender bevat 365 pagina’s met ieder een heerlijk idee voor gerechten.

De afmetingen van deze scheurkalender zijn 18 x 13 cm.

 

Kook scheurkalender 2022. Het hele jaar lekker koken.

Een scheurkalender vol met recepten, dus genoeg kookinspiratie waardoor je jezelf nooit meer de vraag hoeft te stellen ‘wat eten we vandaag?’

Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen.

De afmetingen van deze scheurkalender zijn 18 x 13 cm.

 

De scheurkalender die in 2022 zorgt voor variatie in de keuken!

Na de succesvolle uitverkochte editie van 2021 weer een compleet nieuwe verrassende Makkelijke Maaltijden scheurkalender voor 2022! De Makkelijke Maaltijden scheurkalender biedt inspiratie om iedere dag een snelle, lekkere en verse maaltijd op tafel te zetten. In de scheurkalender vind je 100 bekende toppers van BrendaKookt.nl plus 150 nieuwe recepten. In totaal 250 recepten.

 

Met de Dagelijkse Kost Scheurkalender 2022 kom je zeker een jaar lang goed voor de dag. Hartige recepten voor in de week en zoets voor het weekend. Dankzij Jeroen Meus hoeft niemand zich nog het hoofd te breken over de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ Het serveren van dagelijkse kost wordt een fluitje van een cent.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: