fbpx

Gebak mag … van Montignac

gebak magGebak mag …. dat klinkt goed!

Want we hebben allemaal wel eens zin in koekjes, een zoet dessert, of een hartig gebakje bij de koffie.

Voor de lekkerbekken die gezond willen leven en op gewicht blijven is dit boek een uitkomst.

100 recepten – taart en gebak – zoet en hartig

In Gebak mag vindt u meer dan 100 zoete én hartige recepten.

Ze zijn niet moeilijk om te maken, meestal snel klaar en duidelijk beschreven. In de recepten zijn geen geur-, kleur- of conserveringsmiddelen gebruikt.

U zult merken dat ook appelflappen, soesjes, bosbessenmuffins en speculaastaartjes met de Methode Montignac makkelijk te maken zijn, en ouderwets lekker smaken.

Aanbevolen door Wendy  (26 maart 2009)

Deze gebakrecepten voldoen aan de Methode Montignac. In de inleiding informatie over de gebruikte ingrediënten, het bakken, maten en gewichten, oventijden en enige praktische tips.
Over de gebruikte vetten wordt geen informatie gegeven.
 
De recepten omvatten klein en groot gebak, hartig en zoet. Ze zijn óf een  variant op bekende soorten (bv. bokkenpootje) of ze zijn nieuw (bv. kaas-boekweittaart). Twintig procent van de recepten is voor fase 1 geschikt, deze zijn voor zowel hartig als zoet gebak.
 
Per bladzijde staat een recept. De ingrediëntenlijst is soms niet altijd duidelijk. Bij de koekjes ontbreken de hoeveelheden. Bij de taarten staat niet altijd de maat van de bakvorm. Enkele recepten zijn geschikt voor de broodmachine.
 
Naast een kleurenfoto op het  omslag bevat het boek zestien paginagrote kleurenfoto’s. Geschikt voor de echte Montignac-aanhanger die bak ervaring heeft.
 
Let op er staan grove fouten in die je er voor gebruik uit zult moeten halen.
 

Over de auteur Truus Ordelman

Truus Ordelman is docente verpleeg- en voedingskunde. Met de methode Montignac viel ze niet alleen 20 kg af, maar voelt ze zich ook veel fitter. Ze geeft cursussen en ontwikkelde recepten. Van haar hand verschenen ook de vier seizoenenboekjes volgens de methode Montignac.

 

De Methode Montignac is een beproefde manier om snel slank te worden én te blijven. Bij deze methode staat het genieten van lekker eten en drinken voorop.

Nog belangrijker is dat de methode uw conditie en uw gezondheid verbetert!

 

 

Gebak mag, dat klinkt goed, met meer dan 100 zoete en hartige recepten, niet moeilijk te maken, meestal snel klaar en duidelijk beschreven. Er worden geen geur-,kleur- of conserveringsmiddelen gebruikt.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: