fbpx

Diners

dinersDiners

Honderd heerlijke recepten volgens de nieuwe Methode Montignac

 

Auteur: Michel Montignac

 

Op de achterflap van Diners

Dit receptenboek kan als aanvulling gezien worden op het basisboek Makkelijk op je gewicht, lekker eten en gezond leven. In Montignac-diners vindt de lezer nog meer heerlijke diners om makkelijk, lekker en gezond mee te kunnen variëren.

Alle recepten behoren tot de eerste fase, dat wil zeggen dat ze meteen al tijdens de afvalfase kunnen worden gebruikt. Ze bevatten geen verkeerde koolhydraten en hebben dus een GI van minder of gelijk aan 35.

Op enkele uitzonderingen na zijn de recepten in dit boek gebaseerd op de mediterrane en in het bijzonder op de Provençaalse kookkunst. Heerlijke zonnige gerechten, waar je het hele jaar door van kan genieten. Het zijn ook snelle en gemakkelijke recepten, waarvan de smaak door iedereen wordt gewaardeerd, uit welke cultuur dan ook. Ten slotte zijn het gezonde recepten, dat wil zeggen dat de ingrediënten heel heilzaam zijn, met name wat betreft het voorkomen van overgewicht, suikerziekte en hart- en vaatziekten.

Bon appétit!

ISBN: 9049400396

Uitgave: december 2009 – Strengholt – 212 pagina’s

DINERS – Honderd heerlijke recepten volgens de nieuwe methode Montignac. Recepten geschikt voor fase 1 de afvalfase, met een GI van 35 of minder.

 

%d bloggers liken dit: