fbpx

7×7 Afslank receptenboeken

weekmenuIn deze 7×7 afslank receptenboeken vind je een compleet weekschema. Er staat precies aangegeven welk gerecht je welke dag kunt eten. Het maakt afvallen daarmee plezierig en duidelijk. Je hoeft niet meer na te denken “wat je nu weer moet eten”. Het staat allemaal voor je ingepland. Om er voor te zorgen dat jij direct kunt beginnen met afvallen zodra je het boek ontvangen hebt, zijn er boodschappenlijsten voor elke dag in het boek opgenomen.

Waarom promoot ik het 7×7 Afslank receptenboek van Jasper Alblas?

 

Heel eenvoudig, de Methode Montignac en Jasper Alblas lijken sterk op elkaar. Alles waar de Methode Montignac voorstaat onderstreept Jasper Alblas ook.

Weekmenu’s

Ik ben fan van kant en klare weekmenu’s en beide 7×7 Afslank Receptenboeken bevatten voor ieder 7 weken aan menu’s. Om je alvast een kijkje te laten nemen kan je hier het boodschappenlijstje downloaden. 

 

Download hier het Afslank Weekmenu, klik hier.

 

Het 7×7 Afslank Receptenboek – Origineel

 7x7 afslank receptenboeken orgineel

Met het 7×7 Afslank Receptenboek Origineel is het jaren geleden allemaal begonnen. Dit is het originele weekmenu met 49 heerlijke recepten, uitgewerkt voor 7 weken. Reeds duizenden mensen hebben zo succesvol een gezond, fit en slank lichaam ermee gekregen.

 

 

 

Ontdek de 3 mythes over afvallen en effectief vet verbrandenschrijf je nu gratis in.

Het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1


7x7 afslank receptenboeken  album 1

Het eerste boek van Jasper Alblas, het 7×7 Afslank Receptenboek Origineel was een groot succes. En daarom vroegen veel lezers om meer recepten en om meer variatie. Dit boek 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 is het resultaat. Met wederom voor 7 weken nieuwe recepten en dus voor 7 weken compleet nieuwe weekmenu’s. Naast de recepten ook boordevol aan handige tips en informatie.

 

 

 

Jasper Alblas garandeert: Volg het 7×7 afslank receptenboek voor een paar weken en:

* Verbrand geleidelijk je overtollig lichaamsvet.
* Verlaag je cholesterol naar een gezond niveau.
* Verlaag je bloeddruk naar een gezond niveau.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: