fbpx

Zoete aardappels, bataat of yam

zoete aardappels bataat of yamHoewel aardappels een rijke bron zijn van vitamine C, kalium en glutathione (een stof die veroudering tegengaat), hebben ze een hoge glycemische index (GI) vanwege hun hoge zetmeelgehalte. Nieuwe aardappelen zijn de enige variant met een lage GI omdat ze nog niet zoveel zetmeel bevatten. Zoete aardappels hebben daarentegen een gemiddelde GI en zijn net als gewone aardappels geschikt om te roosteren, pureren of bakken,

Lees verder…

Lowcarbchef kookboek met weekmenu’s

lowcarbchefDe lekkerste koolhydraatarme recepten van Lowcarbchef. Geniet van handige basisrecepten, voedzame ontbijtjes, frisse salades, makkelijke avondmaaltijden en verrukkelijke bakrecepten.

Bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld, dit maakt het tellen van je koolhydraatinname én het samenstellen van je eigen menu een stuk makkelijker.

In het boek staan ook 4 weekmenu’s, die zijn samengesteld met de recepten uit het boek. Nadat je deze hebt gevolgd, kun je ze als inspiratie gebruiken bij het maken van je eigen weekmenu.

Lees verder…

Aanbieding Montignac boeken

aanbieding montignac boekenZolang de voorraad strekt aanbieding van Montignac boeken.

Deze 4 boeken worden het meest gebruikt in de Methode Montignac.

En we hebben besloten om ze als set te koop aan te bieden. 1x verzendkosten en dat alles voor een mooie prijs!

Wist je dat je bij de Methode Montignac gewoon brood mag eten en ook je glaasje wijn mag drinken ?!

Lees verder…

Handige scheurkalenders, wat eten we vandaag?

Geen inspiratie voor het eten? Met deze handige scheurkalenders krijg je weer zin om te koken. Ook leuk om cadeau te geven met Sinterklaas of Kerst.

Heb je geen inspiratie voor het eten?

Deze handige scheurkalenders bieden wellicht uitkomst.

Ook een goed cadeau idee voor Sinterklaas of Kerst!

Lees verder…