Shoarma met ijsbergsla

shoarma met ijsbergslaHet is vandaag Koningsdag en meestal eten we dan shoarma met ijsbergsla, hoe simpel kan het zijn. Voor de niet-montignaccers heb ik een spelt pitabroodje dat ik even in de oven afbak.

Lekker met een klodder mayonaise of zelfgemaakte knoflooksaus.

Zo maak je de shoarma met ijsbergsla

Marineer naturel varkensreepjes met de eigengemaakte shoarmakruiden, dat recept vind je hier.

Snijd de ijsbergsla in kleine stukjes.

Bak de shoarma lekker knapperig met een klein beetje olijfolie.

Leg op een bord de ijsbergsla en daarop de shoarma.

Lekker met een klodder Belgische mayonaise van de AH. Of maak van de mayonaise zelf knoflooksaus. Pers een knoflook uit en voeg dat toe aan een schaaltje met de mayonaise. Breng de mayonaise verder op smaak met wat zeezout en eventueel wat kerrie.

 

Wat eet jij op een feestdag? Lekker en simpel te maken voor iedereen? Maak dan deze shoarma met ijsbergsla en voor de niet-montignaccers een spelt pitabroodje erbij.

 

Geef een reactie