fbpx

Griekse salade a la Montignac

Griekse saladeGriekse salade a la Montignac.

De salade wordt zowel als voor- of bijgerecht of als hoofdgerecht gegeten.

Deze salade is lekker fris, vooral lekker bij de Moussaka a la Montignac.

 

Zo maak je de Griekse salade:

Sla uit zak, tomaatjes, rode ui, feta, eventueel olijven.

Maak een dressing van olijfolie, balsamico azijn en zeezout.

Snijd alles in stukjes en voeg de dressing toe.

Goed mengen.

 

Je kan eindeloos variëren met ingrediënten, net wat voorhanden is.

Officieel hoort het met tomaten, komkommer, rode ui, olijven, feta, groene paprika en munt.

 

Lekker met Moussaka a la Montignac, recept vind je hier.

Griekse salade a la Montignac, een heerlijk bijgerecht bij Moussaka a la Montignac. De smaak is lekker fris. Kan ook als hoofdgerecht gegeten worden. Maak dan uiteraard wat meer.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: