Simpel en snel is dit gerecht, een champignonomelet met spinazie. En het kan voor zowel ontbijt als lunch.
Dit recept is voor 2 personen.
Simpel en snel is dit gerecht, een champignonomelet met spinazie. En het kan voor zowel ontbijt als lunch.
Dit recept is voor 2 personen.
Kruidkoek a la Jolande is een variatie op het originele recept van de kruidkoek. (recept vind je hier.)
In dit recept gaan 3 verschillende soorten meel. Dat maakt het erg verrassend lekker. Probeer het eens.
Bacon-ei muffins zijn lekker hartig door de bacon.
Deze eiermuffins met spek uit de oven zijn koolhydraatarm en simpel te maken.
Mozzarella pannenkoekjes zijn heerlijk als flensjes voor de lunch. Je kan ze zowel warm of koud eten.
De pannenkoeken van mozzarella kan je als ontbijt maar ook voor de lunch eten.
Is een fruitontbijt gezond? Jazeker, in dit artikel lees je er meer over en je vindt hier suggesties voor een lekker fruitontbijt.
Het geeft veel voordelen om de dag te beginnen met fruit.
Kaneel crunchies zijn heerlijk in de Griekse yoghurt. Breek de kaneel crunchies na het bakken in kleine stukjes.
Lekker als ontbijt in je Griekse Yoghurt.
Het gezonde alternatief voor de cruesli in je yoghurt.
Pannenkoeken a la Montignac mogen natuurlijk niet ontbreken. Gemaakt van volkoren tarwemeel of in combinatie met boekweitmeel.
Heerlijk als ontbijt of lunch, warm of koud. Ook zeer geschikt als diner. Lekker met suikervrije appelstroop.
Courgette omelet kan je maken voor zowel ontbijt als voor de lunch.
Je kan er natuurlijk nog wat andere groenten bij doen. Bijvoorbeeld paprika en een ui.
Dit recept is voor 1 persoon.
Deze gezonde suikervrije Montignac aardbeien kwarktaart maak je in een handomdraai en je hebt er geen oven bij nodig.
Dit is een heerlijk toetje voor na een koolhydraatmaaltijd, of neem een lekker groot stuk als ontbijt.
Op zoek naar het basisrecept bananenbrood? Download deze dan hier en print het zelf uit.
Heerlijk als tussendoortje, lekker bij de koffie of eventueel als ontbijt.
Niet geheel volgens de Methode Montignac, maar nog altijd beter dan een koek of reep uit de winkel.