Vers gebakken makreel is eenvoudig te maken. En met een simpele salade staat dit heerlijke gerecht in een kwartier op tafel.
De makreel koop je vers bij de visboer. Fileer de makreel zelf of vraag het aan de visboer.
Vers gebakken makreel is eenvoudig te maken. En met een simpele salade staat dit heerlijke gerecht in een kwartier op tafel.
De makreel koop je vers bij de visboer. Fileer de makreel zelf of vraag het aan de visboer.
Hachee met zoete aardappel, heerlijk wat een smaken. Ik ben echt fan van hachee, als kind zijnde al, die heerlijke lucht in het huis, zalig.
Kip Tandoori van Wendy is een recept van het Montignac forum. Je maakt de tandoori pasta zelf met uien, knoflook en allerlei kruiden.
Het gerecht duurt wat langer omdat de kip gemarineerd met de tandoori pasta voor langere tijd in de koelkast staat.
Indiase kip tandoori is te koop als verspakket bij de AH.
In dit pakket zitten diverse groenten en een zakje tandoori-currypasta.
Het kookpakket is voor ongeveer 3 a 4 personen en de bereiding is 25 minuten.
Duivelskip, of ook wel genoemd duivelse kip is een lekker gerechtje met kipfilet en champignons.
Je kan duivelskip ook een avond van te voren alvast laten marineren.
De smaak is duivels 🙂
Bouillon maken kan je eenvoudig zelf. Zelf getrokken bouillon van botten is supergezond voor je darmen.
Het bevat van alles om je weerstand te verhogen, vitaminen, mineralen, eiwitten en gezonde vetten.
Pannenkoeken a la Montignac mogen natuurlijk niet ontbreken. Gemaakt van volkoren tarwemeel of in combinatie met boekweitmeel.
Heerlijk als ontbijt of lunch, warm of koud. Ook zeer geschikt als diner. Lekker met suikervrije appelstroop.
Quiche Lorraine a la Montignac is de gezonde variant op het origineel. De quiche komt uit het Noord-Franse Lotharingen tegen de Duitse grens aan. De quiche heet in Duitsland dan ook Flammkuchen.
Deze quiche van Rinus is een gezonde variant op de gewone quiche. Een quiche is eigenlijk een hartige open taart met een bodem van bladerdeeg. En een vulling van vlees, eieren en room.
In de Methode Montignac gebruiken we geen deeg. Het hartige komt dan ook van de geraspte kaas.
Garnalen met Thaise wokgroenten is een lekker pittig gerecht door de pepers van de Thaise groenten.
Als je de garnalen al ontdooid en gepeld, gewassen en gedroogd hebt ben je in 8 minuten klaar.