3 soorten kaas omelet

3 soorten kaas omeletOmelet van 3 soorten kaas, in dit geval gebruiken we hardere kaassoorten zoals Cheddar, Gruyère, Parmezaan.

Het geheel gaat even in de oven om te garen en om een mooi bruin laagje te krijgen.

 

Ingrediënten

3 eieren
3 soorten harde kaas geraspt van elk zo’n 30gr  (bv cheddar, gruyère enz)
1 el verse bieslook
peper en zout
olie

Bereiding

Oven op grilstand zetten.
 
De eieren scheiden.

Meng de helft van de geraspte kazen en het eigeel. Voeg peper en zout en 1 eetlepel bieslook toe.
Eiwitten stijfkloppen en door het eigeel mengsel mengen (voorzichtig met een metalen lepel)
 
Verhit een klein beetje olie in een pan en bak het geheel langzaam.
Stooi de rest van de kaas erover en zet onder de grill om af te garen en bruinen.
 
Lekker met een frisse salade.
 
Forumbericht, auteur onbekend

Geef een reactie