Gebak mag

boekgebaksGebak mag van Montignac

By Truus Ordelman.

Deze gebakrecepten voldoen aan de methode Montignac. In de inleiding informatie over de gebruikte ingrediënten, het bakken, maten en gewichten, oventijden en  enige praktische tips. Over de gebruikte vetten wordt geen informatie gegeven.
De recepten omvatten klein en groot gebak, hartig en zoet. Ze zijn óf een  variant op bekende soorten (bv. bokkenpootje) of ze zijn nieuw (bv. kaas-boekweittaart). Twintig procent van de recepten is voor fase 1 geschikt, deze zijn  voor zowel hartig als zoet gebak.
Per bladzijde staat een recept. De ingrediëntenlijst is soms niet altijd duidelijk. Bij de koekjes ontbreken de  hoeveelheden. Bij de taarten staat niet altijd de maat van de bakvorm. Enkele recepten zijn geschikt voor de broodmachine.
Naast een kleurenfoto op het  omslag bevat het boek zestien paginagrote kleurenfoto’s. Geschikt voor de echte Montignacaanhanger die bakervaring heeft.
Let op er staan grove fouten in die je er voor gebruik uit zult moeten halen.

Aanbevolen door wendy-tje·, 26-9-2003.