Een heerlijk bijgerecht voor de bbq, gegrilde aubergine met roomkaas.
Een halve aubergine per persoon is voldoende.
Een heerlijk bijgerecht voor de bbq, gegrilde aubergine met roomkaas.
Een halve aubergine per persoon is voldoende.
Pittige boontjes met kip is eigenlijk te simpel. Je maakt een marinade, en laat alles voor een uurtje lekker intrekken. Toppertje
Aubergine sandwiches zijn een lekker bijgerechtje voor op de bbq. De aubergine wordt lekker van smaak met de gesmolten geitenkaas. Een aanrader.
Italiaanse aubergine is een heerlijk vegetarisch gerecht met maar een paar ingrediënten.
Deze witlofsalade met ei en paprika kan je eten als lunch, maar kan ook prima als diner. Neem er dan een biefstuk of een tartaartje bij.
Heerlijk met dit warme weer en snel gemaakt.
Deze overheerlijke bruine bonensoep wordt gemaakt van gedroogde bonen. Die moet je dus eerst een nachtje in water laten weken.
De soep is een koolhydraatmaaltijd en mag je met brood eten.
Biefstuk met oesterzwammen en groentes gaan eerst heerlijk in de marinade en daarna roerbakken in de wok.
Simpel, snel en verrukkelijk.
Kruidenboter zelf maken is net iets lekkerder dan kopen in de winkel.
Al kan dat ook want Boursin is nog altijd prima geschikt in de Methode Montignac.
Deze spelt bananenkoek maak ik eigenlijk best vaak.
De koek of cake hoe je het wil noemen is door spelt en havervlokken lekker bros en luchtig.
Snel en makkelijk te maken, probeer het eens.
Deze heerlijke pizza tonijn is een fase 2 gerecht. Maak eenvoudig zelf een gezonde maar ook overheerlijke pizza.
Deze pizza tonijn is bedacht en gemaakt door montignaccers op de Montignac-dag.